ACUM AI ACCES LA INFORMAȚIE VERIDICĂ

Ziarul “Un PAS pentru Moldova” este o sursă de informare obiectivă. Publicația este distribuită prin intermediul Poștei Moldovei. Abonații ziarului au acces la informație veridică și susțin, în același timp, activitatea Partidului Acțiune și Solidaritate.

abonează-te

despre ziar

o ediție în fiecare lună

de pe 1 octombrie 2017, poți fi informat din prima sursă

8 pagini de conținut relevant

în 8 pagini A3 găsești analize politice, noutățile partidului și din țară

1462 de oameni abonați

au decis să contribuie la creșterea partidului și să fie informați din prima sursă

138 de localități, sate și orașe

din Republica Moldova au acces la informație și susțin un partid finanțat corect

Abonează rudele și prietenii

Cu doar 5 lei poți pune capăt minciunilor. Poți pune capăt minciunilor, propagandei și manipulării presei controlate de regim. Poți oferi o alternativă de informare. Contribuie – împreună suntem mai puternici! Abonează-ți familia și rudele îndepărtate. Asigură-le o informație veridică, din prima sursă!

abonează toată familia

ALEGE OPȚIUNEA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE

Abonează-te și fii informat corect
5 MDL/lună
1 abonament pentru o singură persoană
Posibilitate de abonare de la o lună până la un an
Devii susținător al unui partid finanțat corect
abonează-te
Abonează mai multe persoane
50 MDL/lună
Poți abona simultan 10 persoane care nu-și permit abonamentul
În caz că nu știți 10 persoane, redacția va abona din lista de persoane care au solicitat abonament
Posibilitate de abonare de la o lună până la un an
Contribui la informarea corectă a 10 persoane
abonează-te
ajută-ne să ajungem în toată țara
200 MDL/lună
Posibilitate de abonare de la o lună până la un an
Vom tipări mult mai multe ziare și le vom distribui, împreună cu echipa PAS, în satele din țară
Ai acces, prin email la versiunile online ale ziarului
Contribui la susținerea altor activități ale ziarului precum investigațiile, angajarea de personal, etc.
abonează-te
ABONEAZĂ-TE ÎN ORICE OFICIU POȘTAL
de la 5 MDL/lună
Mergeți la oricare oficiu poștal din Republica Moldova și cereți să fiți abonat la ziarul Partidului Acțiune și Solidaritate.
Vezi lista oficiilor poștale din rm


ACCESIBIL

Ziarul este distribuit pe tot teritoriul Republicii Moldova. 5 lei/lună este un preț accesibil pentru toți membrii și simpatizanții PAS!


INFORMAȚIE OBIECTIVĂ

Ne-am săturat să tot fim prostiți de presa aservită. Acum, chiar și cel mai îndepărtat sat are acces la informație corectă!


SPERANȚĂ

Ziarul este un simbol al speranței. Încă se poate, vrem să avem o sursă de informare corectă și o populație educată cu gândire critică!

Întrebări frecvente

Ziarul “Un PAS pentru Moldova” este distribuit prin poșta Moldovei în ultima zi de vineri a fiecărei luni. Dacă nu ați primit ziarul, primul lucru care trebuie să-l faceți este să contactați oficiul postal din localitate pentru a confirma că sunteți în lista abonaților. Dacă lipsiți din lista abonaților vă rugăm să ne contactați telefonic la nr: 078999800 sau prin email: [email protected]

Opțiunea potrivită este cea de 50 MDL/lunar. După ce introduceți informația pentru adresa personală, puteți abona alte 9 adrese ale rudelor. Dacă aveți mai multe rude, puteți accesa din nou opțiunea.

Selectând opțiunea de 50 MDL/lunar ne oferiți nouă, celor de la PAS, posibilitatea să abonăm alte 9 familii care nu-și permit abonarea. Listele de familii și adresele lor sunt colectate de către Organizațiile Teritoriale PAS din rândul simpatizanților partidului.

Abonați o persoană din Republica Moldova iar noi vă vom trimite ziarul în format electronic pe e-mail.A doua posibilitate – vizualizarea sau a descărcarea versiunii online a publicației pe pagina online de abonare: unpaspentru.md/ziar.

Orice membru sau simpatizant PAS poate expedia un material pentru a fi publicat în ziar. Textul în format word și imaginile trebuie expediate la adresa de email: [email protected]. Redacția ziarului va examina materialul și îl va publica în limita spațiului disponibil.