Cont bancar PAS

Contribuie pentru a susține PAS

Beneficiar: Partidul Politic Actiune si Solidaritate

Cont bancar

  • Adresă juridică: or. Chișinău, str. Calea Ieșilor 61/1
  • Cont bancar MDL: MD83AG000000022512998554
  • Cod fiscal: 1016620003403
  • SWIFT: AGRNMD2X885
  • BC Moldova-Agroindbank SA., Filiala Nr. 1, str. Alecsandri
  • Trezorier: Artur MIJA

Cotizația este obligatorie pentru fiecare membru PAS și constituie 120 de lei anual. Donația reprezintă un sprijin financiar benevol care poate fi acordată de orice doritor de a susține activitățile partidului. O țară prosperă are nevoie de o societate implicată și activă, democrație, justiție corectă și un mediu de afaceri sănătos. Pentru aceasta este nevoie de implicarea noastră, a tuturor celor cu spirit de inițiativă care își asigură traiul prin muncă onestă și ar putea să contribuie la schimbarea definitivă a clase politice, ajutând întreaga țară.

Cum poți dona sau cotiza?

Cotizațiile, dar și donațiile de la persoanele fizice care nu depășesc suma de 7953 lei (salariul mediu pe economie în a. 2020), pot fi achitate prin virament/transfer bancar:

  • dacă plătitorul are cont bancar (sau card bancar) la orice bancă, acesta poate achita cotizația sau donația folosind sistemul de plăți electronice al băncii respective. În cazul transferului de la alte bănci, se percepe un mic comision bancar. Procedura de plată în cazul utilizării unui sistem de plăți electronice durează între 3-10 minute, în funcție de bancă.
  • dacă plătitorul nu are cont bancar, acesta se poate prezenta atât la Banca Comercială Română, Moldova Agroindbank, cât și la orice altă bancă cu buletinul de identitate și datele bancare ale PAS, solicitând deschiderea unui cont bancar și efectuarea transferului. Din nou, în cazul altor bănci, se va percepe un mic comision pentru transfer. Procedura de deschidere a contului și de plată a donației nu durează mai mult de 10 minute.

Atenție! Vă rugăm să indicați descrierea plății (de ex., Cotizația de membru sau Donație).

Plățile donațiilor și cotizațiilor prin intermediul cardului bancar pot fi realizate accesând modulul Donează prin card bancar.

Cotizația și donația pot fi plătite și în numerar, în următoarele moduri:

  • pot fi achitate la oficiul central al partidului, Chișinău, str. Maria Cebotari 9/1, și la organizațiile teritoriale ale PAS. Fiecare plată se confirmă printr-un bon de plată și se înregistrează în Registrul cotizațiilor.
  • donațiile (care nu depășesc 7953 lei) pot fi făcute la oficiul central al partidului pe adresa: Chișinău, str. Maria Cebotari 9/1. În acest caz se completează Declarația privind donația în numerar, Declarația privind acceptarea mijloacelor financiare și se eliberează bonul fiscal. Persoanele juridice nu pot face donații în numerar, ci doar prin virament.

Susținerea Dvs este crucială pentru activitatea partidului!

______________________________________________________________________________

În cazul în care aveți întrebări și sugestii referitoare la procesul de fundraising, puteți să ne scrieți la [email protected]