Activitatea PAS este în pericol în ajun de parlamentare!

Iată ce puteți face pentru a ne susține!

Guvernarea ilegitimă a introdus un amendament la legislație care de facto interzice partidelor să acumuleze donații în perioada 10 decembrie 2018 – 10 ianuarie 2019*, adică chiar înainte de începerea campaniei electorale.

Acest blocaj financiar împiedică desfășurarea campaniei noastre de informare și a valului de mobilizare generală a populației pentru alegerile parlamentare. După lansarea celor 5 angajamente-cheie ale viitorului bloc ACUM, format din PAS, Platforma DA și membri marcanți ai societății civile, ne-am propus să informăm cât mai mulți oameni și să-i convingem să ni se alăture. Pentru această campanie de informare avem nevoie de cel puțin 100.000 lei pentru a tipări 350.000 de pliante și a parcurge 35.000 km în toată țara.

Așadar, avem nevoie de susținerea dumneavoastră ACUM, pentru a evita blocarea activității PAS în acest moment crucial. Puteți dona online pe www.unpaspentru.md/donate sau fizic la sediul PAS – str. A. Mateevici 31.

Partidul Acțiune și Solidaritate se finanțează din donații mici, iar rapoartele de venituri și cheltuieli sunt publicate lunar pe site-ul nostru. Suntem independenți de interesele oligarhice, pentru că suntem finanțați de voi, cetățenii.

Donează ACUM! Învingem ACUM!

*În acest articol era indicat anterior perioada 1 decembrie – 1 ianuarie, însă ulterior CEC a stabilit că perioada electorală începe la 10 decembrie.